The Netherlands:

DNM international BV
Delta Industrieweg 9
3251 LX Stellendam
T: (+31)(0)187-48 44 88

Al meer dan 10 jaar is DNM International b.v. een begrip in kwalitatief hoogstaande producten en diensten voor de petrochemische brandbestrijding. Naast componenten als AVK hydranten en afsluiters, Williams Fire & Hazard Control monitoren en nozzles, Elkhart Brass monitoren, nozzles en handstraalpijpen, monitortorens, armaturen en alle toebehoren, levert DNM tevens Williams Fire & Hazard Control Thunderstorm- en Ansul schuimconcentraten en het originele Purple K bluspoeder (PKW). Alle producten zijn grotendeels uit voorraad leverbaar.

 
Naast een uitgebreid productpakket levert DNM engineering oplossingen op maat en staat 24 uur per dag paraat om ondersteuning te bieden bij grootschalige calamiteiten. Voor deze ondersteuning heeft DNM o.a. een noodvoorraad van 55.000 liter hoogwaardig 1x3 schuimconcentraat gesitueerd in Nederland, hetgeen 24/7 ter beschikking staat om in kortst mogelijke tijd op de plaats van de calamiteit bezorgd te worden.

 
Daarnaast biedt DNM haar klanten ieder jaar de mogelijkheid om als cursist de Foam School in Texas USA bij te wonen. Tijdens deze 4-daagse zeer realistische training worden cursisten getraind in het bestrijden van grootschalige incidenten met behulp van o.a. schuim.

 
Sinds 2009 heeft DNM haar assortiment uitgebreid met een compleet en zeer concurrerend programma voor brandweer Nederland, gebaseerd op de LFR lijsten voor uw TS en HV bepakking. Naast dit productpakket verzorgt DNM ook complete onderhoud-controlebeurten voor uw TS, HV, MS(A) en de keuring van de bepakking hiervan.

 
Een professioneel team van medewerkers staat klaar om uw aanvraag in behandeling te nemen en u van alle gevraagde informatie te voorzien. Indien gewenst, komen wij graag bij u langs voor een gepast advies: hiervoor staan o.a. onze accountmanagers graag tot uw beschikking!

 

DNM: uw leverancier voor complete bepakkingen en meerů